محله ما
وبلاگ اشکاردشت
ارسال توسط اویس نیکوئی
ارسال توسط اویس نیکوئی

می خواستم یک متن کامل در این مورد بنویسم . ولی چونبحث سنگینیه واز حوصله یه وبلاگ خارجه رو همین حساب خلاصه وار چیزهای مهمشو براتون می زارم.

موسیقی (یا موسیقیا)،واژه ای یونانی است که در اصطلاح و فرهنگ لغت معادل مفهوم «غنا» دانسته شده و در چند معنا به کار می رود :
الف) اصوات و نغمه های موزون و متناسب که از طبیعت برخی اشیاء و یا از حنجره حیوانات شنیده می شود.
ب) آواز خوش که از حنجره آدمی بیرون آید.
ج) صدایی که از نواختن آلات موسیقی تولید می شود.
ولی این دو واژه ، در حوزه مفاهیم دینی و اصطلاح فقیهان با یکدیگر تفاوت دارند . «غنا» از دیدگاه فقه عبارت است از : آوازی که از حنجره آدمی بیرون آید و در گلو چرخانده (چهچه) و در شنونده حالت سرور و وجد ایجاد کند و مناسب با مجالس لهو و خوش گذرانی باشد . اما موسیقی به صوت و آهنگی گفته می شود که از آلات موسیقی پدید آید.
در اسلام غنا حرام است که دراینجا فقط به علتهای آن اشاره می شود:
1. باعث گرایش به فساد می شود.
2. باعث غفلت از یاد خدا می شود.
3. باعث زیان بخشی بر اعصاب می شود.
اصولاً کار لهو و لعب و غنای که عقل و فکر رو از حد اعتدال خارج کنه حرامه ، مثل بعضی از موسیقی ها که انسان با شنیدنش در حرکات و رفتار بی اختیار می شه.
در کل در باب موسیقی و آلات موسیقی نظر و حکم کلی مراجع اینه که کاربرد اونها در مصادیق لهو ولعب و خوشگذرانی های مختلط و مجالس گناه جایز نیست و حرامه.باید این رو اضافه کنم که در باب آلات موسیقی ما دو نوع آلات موسیقی داریم یکی آلاتی که اختصاصاً در مجالس لهو ولعب استفاده می شه که حرامه ودومی آلات مشترک که استفاده از اونها در مصادیقی که در بالا ذکر شد حرامه و در کارهای که حرام شمرده نشده جایز هستش و همینطوره در باب گوش دادن وآموزش ویا نگهداری این ابزار و آلات موسیقی .
در مورد تشخیص لهوو لعب بودن موسیقی همه فقها اختیار و تشخیص رو به عهده فرد موکلف گذاشته اند . با توضیحاتی که در بالا داده شد استفاده موسیقی در کارهای بیهوده و لهوی که عقل انسان را از اختیار سلب می کند حرام است. و اینکه موسیقی درست و حسابی حرام نیست . ملاک تشخیص گفته شد حالا خودتون می تونید تشخیص بدید که چه آهنگی حلاله وچه آهنگی حرام. البته این یک قسمت بسیار بسیار کوچیک از تحلیل موسیقی در اسلام اگر خواستید می تونید در مورد موسیقی به کتابهای توضیح المسائل و استفتائات مراجع تقلید رجوع کنید.




تاریخ: پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

خوب اونهای که رای نمیدن خودشون می دونن،اما اونهایی که رای می دن بدونن که همینجوری و برای تفنن رای نمیدن بلکه برای مدت 4 سال باید با سیاست قانون گذاری نمایندشون سر کنن، پس بهتره با چشمان باز انتخاب کنن چون یه انتخاب بد باعث دلسردی خودتون و حتی خوشحالی بعضی ها می شه .

چیزی که در دین ما هست اینه که یک مسئول باید نسبت به مردمش آگاه باشه و نگذاره مردمش در سختی باشن ولا قصد ندارم نهج البلاغه رو اینجا بازنویسی کنم ولی اگر نگاهی به نهج البلاغه بندازین می فهمین که یک مسئول چگونه باید باشه .

پس سعی کنیم با رای خودمون آینده کشورمون رو بسازیم چون کسی که با رای ما بالا می ره میتونه در قانون یک مملکت تاثیر بذاره و این قانون می تونه در پیشرفت کشور بسیار موثر باشه ودر کل به زبان خودمونی یک نماینده پاکار یا به قولی فعال و موثر می تونه به جامعه کمک کنه.(حداقل نسبت به رای که دادیم دلسردمون نکنه.)




تاریخ: پنج شنبه 11 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

 

 مقدمه

 امروزه بحث نظام های انتخاباتی یکی از مباحث عمده علم سیاست را تشکیل میدهد چرا که در پیوند مستقیم با   نحوه توزیع کرسیهای نمایندگی میان احزاب و گروهای سیاسی، آرایش حزبی جامعه و قدرت و ضعف دولتهای   موجود  قرار دارد. از طرف دیگر انعطاف پذیری بیشتر نسبت به سایر عناصر نظام دموکراسی دارد، به همین جهت   اصلاح قوانین انتخاباتی یکی از خواسته های اصلی احزاب و گروههای سیاسی در بسیاری از جوامع می باشد.
 انتخابات

 انتخابات جریانی رسمی است . انتخابات برای تصمیم گیری مردم یا بخشی از مردم است که شخص یا اشخاصی  را برای مقام، پست یا مسولیتی و برای مدتی معلوم با ریختن رای خود به صندوق‌های انتخاباتی می گزینند.هدف اصلی از انتخابات سیاسی انتخاب نمایندگان مردم می‌باشد که به آن دموکراسی نمایندگی می گویند.

 نمایندگان مردم

 کسانی را که مردم از جانب خود انتخاب می کنند نماینده خوانده می شوند. همه نمایندگان با هم تشکیل پارلمان  می دهند. کسانی که انتخاب می شوند پیش از انتخابات تعیین می شوند و آنان را کاندیدا می نامند. رای، تصمیم یک شخص برای انتخاب کاندیدا می باشد.در جریان انتخابات، برای انتخاب نمایندگان برای پارلمان شرایطی اعلام می شود، که بسیار لازم هستند تا انتخابات نمایانگر اراده و تصمیم مردم باشد.

 شرایط انتخابات

 ۱ - یک رای : کسانی که واجد شرایط برای انتخاب کردن هستند می توانند یک رای به صندوق بیاندازند.
 ۲ - برابری: هر انتخاب کننده تنها می تواند یک بار یک رای بدهد و همه رای‌ها برابر می باشند و یکسان شمرده می شوند.
 ۳ - مخفی بودن رای: در جریان و پس از انتخابات می باید همه انتخاب کنندگان اطمینان داشته باشند که این که به چه کسی رای داده اند مخفی می ماند.
 ۴ - تقلب در رای: آرای داده شده مردم را نمی توان تغییر داد، نمی توان نابود کرد و هیچ رایی را نمی توان پس از پایان انتخابات به آرای داده شده اضافه کرد.
 ۵ - کنترل انتخابات: هر انتخاب کننده حق این را دارد که هر زمان که بخواهد درستی شرایط نام برده در ۱ تا ۴ را برای اطمینان خود کنترل کند.

 دادن یا ندادن

 در هرکشورمتمدن و آزاد یک فرد باید در سرنوشت مملکت خود شرکت کند...تصمیم با فرد است،که تا چه اندازه در سرنوشت مملکت خود سهیم باشد.




تاریخ: دو شنبه 8 اسفند 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

بزودی عکسای بیشتر و جدیدتری از جنگل وکوه اشکاردشت رو تو وبلاگ قرار می دم.




تاریخ: یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

مسابقه مربوط به 17/7/1388 هستش . مکان مسابقه زمین فوتبال اشکاردشت بعد از کمربندی. اسامی تیم ها روی پیراهنشون نوشته

 

 

 




تاریخ: چهار شنبه 21 دی 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

 

اين عكس مربوط به سال 76 در مدرسه13 آبان اشكاردشته كه چند تا از بچه هاي بامرام اشكاردشتو توش مي بينين اساميشون به ترتيب از راست به چپ ايستاده مدير مدرسه ،اويس نيكوئي،عليرضا خواجوند، محمدرضا كيا حيرتي،فرشاد نورشيرازي، سجاد انوشا، سعيد مدبر، مرتضي وفايي ، معلم ، نشسته ها از راست به چپ ، مصطفي عبدالهي ، فرشاد بازرگان ، حسن تنها ، ناصر سلطاني ، محسن سلطاني ، محمدرضا آزاد ، ميلاد خدائي و صادق كلارستاقي ن‍‍زاد .




تاریخ: شنبه 17 دی 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

چندتا عکس از هیئت عزاداری اشکاردشت(محرم 90)

 

 

 




تاریخ: دو شنبه 12 دی 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی

   یک عکس از بالا که تاره دانلود کردم اسم سایتش روشه




تاریخ: دو شنبه 12 دی 1390برچسب:,
ارسال توسط اویس نیکوئی
آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی

ورود اعضا:


نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:
 

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 22
تعداد نظرات : 41
تعداد آنلاین : 1






در اين وبلاگ
در كل اينترنت
ابزار وبلاگنویسی اس ام اس جدید
استخاره آنلاین با قرآن کریم